EVENTE TË ARDHSHME

Women on Boards Albania - Eventi i nisjes

15 Shkurt 2024 | Tiranë

Women on Boards Albania organizon eventin e nisjes së WOB-AL më 15 shkurt në Tiranë, Shqipëri me praninë e njerëzve nga Biznesi, Politika/Qeveria, Arsimi, Media, OJQ-të, ekspertë të pavarur, EWOB, Bordi i WoB-AL, Këshillimor, dhe avokatët për fuqizimin e grave në vendimmarrje. Një panel diskutimi do të jetë pika kryesore e eventit Launch, duke qenë gjithashtu startues i Programit WOB-AL. Diskutim në panel – Si diversiteti në bord nxit rritjen ekonomike dhe mënyrat për të arritur atje Kjo ngjarje kryesore nis programin WOB-Albania 2024 dhe do të pasohet nga një sërë panelesh tematike diskutimesh me fokus të specializuar mbi DE&I dhe implikimet për strategjinë e biznesit dhe rritjen e qëndrueshme.

EVENTE TË MËPARSHME

Sesioni informativ - EWOB C-Level dhe Programet e Gatishmërisë së Bordit

12 Dhjetor 2023 | Online

European Women on Boards (EWOB) ka hapur aplikimet për EWOB C-Level dhe Programet e Gatishmërisë së Bordit dhe ne jemi të lumtur t’ju ftojmë në një sesion informimi online për t’u njohur më shumë me detajet e këtyre dy programeve. Women on Boards Albania në bashkëpunim me European Women on Boards po prezanton këtë mundësi për të gjitha lideret femra në Shqipëri. Programi i gatishmërisë së Bordit EWOB: ky program intensiv me 5 seanca është krijuar për të ndihmuar lideret femra të nivelit të lartë të ndërtojnë aftësitë kritike dhe praktike të nevojshme për t’u futur në një bord. Programi EWOB C-Level: me 7 uebinarë të shpërndarë në 3 muaj, EWOB CLP mbështet lideret femra me përvojë që të përgatiten për të udhëhequr në mënyrë strategjike nga C-Suite. Nëse jeni një udhëheqëse femër e interesuar për të udhëhequr strategjikisht, për të shkëmbyer praktika, për të marrë një pozicion në bord, duke menduar të aplikoni në një nga programet ose thjesht të merrni më shumë informacion, ne ju motivojmë të bashkoheni me ne. Kjo ngjarje do të mbahet online nga EWOB më 12 dhjetor.

Eventi para nisjes: 1 Nëntor 2023

Women on Boards Albania organizoi ngjarjen e tij Para-Lancimit më 1 Nëntor në sallën Someeting në Tiranë, Shqipëri me praninë e ambasadorëve të WOB, sponsorëve dhe avokatëve për fuqizimin e grave në vendimmarrje. Ne jemi mirënjohës për të gjithë mbështetjen e tyre në këtë rrugëtim të ri drejt arritjeve më të mëdha së bashku. Women On Boards Shqipëria është e përkushtuar për të nxitur zhvillimin e qëndrueshëm dhe promovimin e përfshirjes aktive të grave në sallat e bordeve. Fuqizimi i grave më të afta në këtë nivel strategjik lidhet me rritjen ekonomike dhe rrit performancën e firmave në nivele të ndryshme. Ndërsa përgatitemi për të nisur zyrtarisht nismat tona, qëndroni të lidhur me ne në kanalet tona zyrtare për të qëndruar të informuar për përpjekjet tona të ardhshme.